В Европейския съюз всяка една страна е известна със своя продукт

Знаете ли, че в Гърция националния продукт е туризма. Гърците могат да се похвалят винаги със своя туризъм, който е доста добре развит и го представят този продукт много успешно на всички туристи, които посещават Гърция. 

 Италианците са известни с автомобила Ферари, който произвеждат.

Французите са известни с вината, които произвеждат.

Испанците са известни с тореадорски битки с бикове и надбягванията с бикове, които правят.

Немците са известни с автомобилите, които произвеждат и бирата, която пият. 

Като човек обиколил почти цяла Европа, учил и живял дълги години на запад, разбрах че  ние българите сме известни с розите и розовото масло което произвеждаме. 

Индустрията която се генерира около производството на розово масло не само представлява България в очите на чужденците, но и на нас ни дава гордостта да заявим пред света, че ние имаме най-дългогодишен опит и познание и също така може да твърдим, че произвеждаме най- качественото розово масло в цял свят.

Развитието на розопроизводството толкова силно е заложено в България, че то само може да бъде надграждано и утвърждавано във времето. От розите в България се произвеждат чудесни и уникални козметични продукти, като например от фирми, които разполагат със собствени градини и розоварни и са затворили целият технологичен процес от розата на полето до готовият козметичен продукт.

Установих, че „Дамасцена“ ЕООД извършва именно това производство в България. Тази фирма е разположена в сърцето на Розовата долина в полите на Балкана до с.Скобелево.

Козметичното производство на „Дамасцена“ е един пример как в България могат да се произвеждат рози, розово масло,като екстракт и козметика на едно място, което гарантира качество и повишава икономическата ефективност на региона в който извършва своята производствена дейност.

„Дамасцена“ ЕООД е пример за предприятие, което произвежда не само първична материя, но тя произвежда завършен продукт. Козметика на световно ниво. Това е добър пример за всички производители в България да произвеждат завършени продукти, които ще повишават Брутния вътрешен продукт е икономическата конкурентност в България.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Посете онлайн магазина на Дамасцена: https://damascenashop.net/ кл.думи: козметика натурална козметика българска натурална козметика розова вода лавандулова вода борова вода розово масло лавандулово масло

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки Мобилни Игри Игри за Телефон интересни факти маркови маратонки бизнес каталог Bgtop50.com - Топ класацията на БГ сайтове здравословни диети
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници compureus компютри ит новини спа спа почивка spa спа хотел сватбен фотограф сватбен фотограф пловдив фотограф пловдив фотограф почистване почистване казанлък почистване стара загора почистваща фирма стара загора почистващи услуги в стара загора Обяви за имоти под наем ГОТВЯ - Кулинарен портал
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *