Пластмасови чудовища

Уважаеми читатели,

Човечеството в последните 150 години унищожава биосферата на Земята и всички ресурси на Земята с целта земята да бъде превърната в холограмен пластмасов свят, а всички хора да им се запишат спомените на един голям хард  диск, който ще представлява човечеството без душа.

Колкото и конспиративно да ви звучи има малка група от хора,която контролира парите на планетата и взима решение от наше име без да ни пита какви неща да използваме в живота си, като тяхната крайна цел е контрола и печалбата над Земята.

С времето този процес толкова много се ускори, че малките деца до 10 години в големите градове на запад, когато ги накараш да нарисуват крава, те рисуват кравата виолетова с бели точки или казано кравата на известна марка шоколади.

В Северна Италия лично съм наблюдавал деца, когато видят животно в зоопарка изпадат в панически страх.

Искам да ви кажа, че младото поколение е изгубило пълна представа с истинската биосфера на земята и нямат никаква представа как да се върнат към корените на предците си.

Има създадени много  екологични движения последните години, които не можаха да разрешат, нито унищожаването на планета, нито отварянето на очите и съзнанието на малките.

Пластмасовото чудовище ако няма революция на духа в хората ще погълне земята и ще я превърне в компютърна холограма.

По света съществуват места, които аз ги наричам революционни точки срещу пластмасовото чудовище. Това са места където хората живеят по друг начин в синхрон с природата, работят и създават продукти, които са екологични. Тяхната работа не замърсява и не унищожава, а щади и предпазва хората, като я лекува.

Много трудно днес в този свят е да намериш такива места. Но такива места съществуват и там се произвеждат продукти, които са чисти или аз ги наричат места с мистичен заряд. 

Това са каменните гъби преди с.Бели пласт, там има много голямо находище на минерала зеолит, който чисти пластмасовото чудовище.

Перперикон град пълен с енергия и столичния център на Розовата долина Етнографски комплекс „ Дамасцена“ с.Скобелево. Когато попаднете на това място вие ще усетите друга реалност и друго измерение, но там ще намерите истинската природа, която не е погълната от пластмасовото чудовище. 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *