Как да пребориш стреса с Лучия Джованини?

Всички ние в ежедневието си изпитваме нужда от спиране за малка почивка, но дали е възможно това. Случвало ли ви се е да се чувстват,е като в менгеме притиснати до изтощение.

Днес отговор на тези въпроси дава нашата добра приятелка, г-жа Лучия Джованини.

 

Тя е признат експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика, член на Американската асоциация по психология, бивш модел.Чрез нейните уникални техники и методи за себепознание се стреми да помогни за освобождаване от неприятното  усещане за притискане и освобождаване от стреса.

Окуражаващ и трансформиращ се водач за най-доброто,  за идеалния живот. 

Пожелавал  ли си някога живота ти да е различен? Чувствате ли някога нуждата да имате повече време, да промените работата си или да се преместите в друг град? Какво би станало, ако знаехте точно какво да промените в начина си на живот, в поведението си, в себе си или във вашите взаимоотношения, бихте ли го направили?

Ако искате да следвате сърцето си, но не знаете откъде да започнете, тогава го потърсете в ума ви или го намерете в чувствата ви. Ако търсите практическо решение, то ще ви предостави необходимите инструменти, за да изберете най-накрая живота, който винаги сте искали. Ако смятате, че промяната е твърде трудна, сложна или напълно невъзможна, то си  помогне да я преминете стъпка по стъпка по-лесно за разбиране.

Целият нов живот говори за мечтите и как да ги превърнем в постижими цели, как да развием гъвкавост, без да загубим чувството си за посока, и как да идентифицираме и премахнем механизмите, които ни водят до застой, които предизвикват страх и безпокойство и пречат на пълната  себереализация. Тогава започни да действащ днес и сега.

Всичко това може да откриете стъпка по стъпка в книгите преведени и на български език с автор Лучия Джованини., но най-важното е да не изгубваш себе си, както казва тя.

Един от методите за борба със стреса и неприятното чувство за притиснатост , тя го постига чрез регулиране на дишането, т.е. дишайки да се освободиш от излишното напрежение. 

Друг метод чрез който самата тя дава пример е да си дадеш седем обещания към себе си, а те са:

  1. „Обещавам си да приема всяка част от мен“
  2. „Обещавам си да говоря с любов и нежност“
  3. „Обещавам да упражнявам зоната си на власт“
  4. „Обещавам да оставя миналото зад мен“
  5. „Обещавам си да поставя себе си в центъра“
  6. „Обещавам да слушам  гласа на сърцето си“
  7. „Обещавам да празнувам големите дарове на живота“

И в заключение тя пита кои от обещанията по-горе са достигнали по-силно до вас и може ли вие самите да добавите ваши си лични обещания. 

„Бъдете себе си“ ви пожелава  екипът на Ела и Виж.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Посете онлайн магазина на Дамасцена: https://damascenashop.net/ кл.думи: козметика натурална козметика българска натурална козметика розова вода лавандулова вода борова вода розово масло лавандулово масло

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки Мобилни Игри Игри за Телефон интересни факти маркови маратонки бизнес каталог Bgtop50.com - Топ класацията на БГ сайтове здравословни диети
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници compureus компютри ит новини спа спа почивка spa спа хотел сватбен фотограф сватбен фотограф пловдив фотограф пловдив фотограф почистване почистване казанлък почистване стара загора почистваща фирма стара загора почистващи услуги в стара загора Обяви за имоти под наем ГОТВЯ - Кулинарен портал
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *