Моят първи компютър Pentium II

През далечната 1997 г. си купих първия компютър Intel Pentium II  чистотата на процесора беше с CPU от 233 MHz RAM 512 MB твърд диск 2,5GB . Цената на този компютър беше 1200 дойче марки или 1200 лева. Този компютър беше един от най-мощните, който аз имах в Централна България по това време.

Интернет нямаше , нито интернет доставчици, т.е. имахме компютър, който не беше свързан с интернет мрежата. Купувахме дискове на които да записваме и четем информация, както и да играем на игри.

Имахме Office packet и Paint.Тогава синът ми беше не една година и искаше да си играе на компютъра,но нямаше какво толкова да види.

Днес след 22 години телефоните са хиляди пъти по-мощни от компютъра, който имах преди 22 години, а компютрите които ползваме се до милион пъти по-силни.

Има интернет навсякъде и интернет покритие на всякъде, а 1998 година само в центъра на София имаше една GSM клетка, тогава си бях купил GSM апарат от Италия и нямаше никъде покритие.

Днес когато ползваме интернет и развитите технологии, особено младите, трябва да знаят какво е било преди да се направят нещата, такива каквито са днес, а за да се изградят хубавите неща трябва време и упоритост.

Едно такова хубаво място създадено с много труд и упоритост е Етнографски комплекс „Дамасцена“ .

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг / 5. Брой гласове:

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки AdoBiz Мобилни Игри Игри за Телефон
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *