Неолибералният капитализъм

Явлението капитализъм и неговата основна роля е чрез капитала – пари да се управлява обществото като се произвеждат и продават стоки.

Традиционният капитализъм се свързва с националните, а и от там и със семейните ценности в обществото.

Традиционният капитализъм в Европа беше жив до преди появата на еврото, като парична система.

Неолибералният капитализъм за него няма граници и националности, нито традиционни семейни ценности. Той е наднационален като интегриран в Евроатлантически лозунги, използването на еврото, като разплащателна система, което от своя страна заличава националните икономики.

Основните ценности които се манифестират в неолибералният капитализъм са: позволено е всичко в интерес на печалбата на световната корпорация.

В неолибералния капитализъм няма място за малки фирми.Там фирмите трябва да са няколко и да държат цялата световна икономика. За да постигнат това нещо част от лозунгите им са:

„Равенство на половете“ , „Премахването на всички национални граници“,  „ Провеждането на политика, която въвежда третият пол“ и много други перверзии, които за тях са нормални и редовни, а за нас хората с нормални семейства естествено са ненормални.

Либералните кръгове са обявили война на цялото човечество с една единствена цел, човечеството да бъде намалено под 1 милиард и двама  или трима господари да го управляват след това.

Има места в България, които не са заразени от инфекцията на неолибералния капитализъм и е чудесен пример за семеен бизнес.

Посетете Етнографски комплекс „Дамасцена“ с.Скобелево и се убедете в това.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *