Неолибералният капитализъм

Явлението капитализъм и неговата основна роля е чрез капитала – пари да се управлява обществото като се произвеждат и продават стоки.

Традиционният капитализъм се свързва с националните, а и от там и със семейните ценности в обществото.

Традиционният капитализъм в Европа беше жив до преди появата на еврото, като парична система.

Неолибералният капитализъм за него няма граници и националности, нито традиционни семейни ценности. Той е наднационален като интегриран в Евроатлантически лозунги, използването на еврото, като разплащателна система, което от своя страна заличава националните икономики.

Основните ценности които се манифестират в неолибералният капитализъм са: позволено е всичко в интерес на печалбата на световната корпорация.

В неолибералния капитализъм няма място за малки фирми.Там фирмите трябва да са няколко и да държат цялата световна икономика. За да постигнат това нещо част от лозунгите им са:

„Равенство на половете“ , „Премахването на всички национални граници“,  „ Провеждането на политика, която въвежда третият пол“ и много други перверзии, които за тях са нормални и редовни, а за нас хората с нормални семейства естествено са ненормални.

Либералните кръгове са обявили война на цялото човечество с една единствена цел, човечеството да бъде намалено под 1 милиард и двама  или трима господари да го управляват след това.

Има места в България, които не са заразени от инфекцията на неолибералния капитализъм и е чудесен пример за семеен бизнес.

Посетете Етнографски комплекс „Дамасцена“ с.Скобелево и се убедете в това.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг / 5. Брой гласове:

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки AdoBiz Мобилни Игри Игри за Телефон
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *