Покачване цената на златото

Днес цената на златото продължава да се покачва като достигна 1600 долара за тройунция. Какво означава това като икономически сигнал? 

Несигурността на пазарите, неяснотата за развитие и уреждане на конфликтни точки, неспособността на икономиките изтласкват златото напред и търговията с ценни метали  като най-сигурно убежище за инвеститорите.

Инвеститорите които имат парични средства не ги вкарват в живата икономика, която създава продукти и които се изкарват на пазара, а закупуват злато, което от своя страна не произвежда нищо или въпроса е днес дали да се инвестира в производства или да се инвестира в метал, който няма да изгуби от стойността на изгубените средства.

Една от причините е че не се инвестира в производство е несигурността която съм описал по-горе, но основната причина за забавяне на икономиката и решението на тези да инвестират в закупуването на злато е че производствените системи се нуждаят от ресурси, а ресурсите са на изчерпване. 

Планетарните ресурси са изчерпани поради алчността и жаждата за трупане на печалба.

Ресурсите са изчерпани, също така заради това, че земята не може да ги възобнови, а се задава екоклиматична катастрофа с планетарен характер, която ще ограничи още повече използването на природните ресурси.

В България има едно място, което е създадено съобразно природните ресурси и това е Етнографски комплекс „ Дамасцена“ с.Скобелево, общ. Павел баня.

Ела и виж!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Посете онлайн магазина на Дамасцена: https://damascenashop.net/ кл.думи: козметика натурална козметика българска натурална козметика розова вода лавандулова вода борова вода розово масло лавандулово масло

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки Мобилни Игри Игри за Телефон интересни факти маркови маратонки бизнес каталог Bgtop50.com - Топ класацията на БГ сайтове здравословни диети
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници compureus компютри ит новини спа спа почивка spa спа хотел сватбен фотограф сватбен фотограф пловдив фотограф пловдив фотограф почистване почистване казанлък почистване стара загора почистваща фирма стара загора почистващи услуги в стара загора Обяви за имоти под наем ГОТВЯ - Кулинарен портал
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *