Шуманов резонанс

Шумановият резонанс е трептение на йоносферата около земята, което е предизвикано от вътрешното магнитно ядро на земята и външното космическо време, т е. тя е една мембрана, която трепти и предпазва живота на земята. 

Целият живот на Земята е изграден на трептението на Шумановият резонанс , на който нормалните му стойности са 7,8 херца. Това е работната честота на клетките в човешката епифиза  на мозъка. На тази честота е изградена цялата биосфера на Земята. 

Единственото място в света, където се измерва Шумановият резонанс е космическата обсерватория в гр. Томск на Руската Федерация като резонанса на Шуман може да го проследите онлайн на адрес:  http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7   и http://sosrff.tsu.ru/?page_id=12 

На тези два адреса може в реално време да наблюдавате графика на Шумановият резонанс и неговата амплитуда.

От 2012 година се наблюдава повишаване на честотите на Шумановият резонанс от 7,8 херца  с удари до 200 – 250 херца. Сърдечният ритъм на Земята е нарушен и дестабилизиран, а за да стане това нещо трябва да има някой, който да го провокира, т.е. да наруши пулсациите на вътрешното ядро на Земята и външното космическо време или е налице гравитационално смущение в слънчевата система, което влияе и на Земята.

Вътрешното ядро на Земята е магнит, а за да бъде разстроен той някой по-голям магнит трябва да му въздейства.

Именно това въздействие нарушава и Шумановият резонанс.

Когато имаме пикове около 200 херца с продължителност, тогава имаме увеличена активност на вулканите и земетресенията. След такива удари винаги има земетресения с магнитуд над 5 по Рихтер.

До 2012 година Шумановия резонанс се е държал около 7,8 херца без големи скокове. Въпросът е кой провокира увеличаването му.

А отговорът е друг по-голям магнит от вътрешното ядро на Земята, който дестабилизира цялата слънчева система.

В слънчевата система навлиза друго тяло, която древните наричат планетата на Боговете.

Ако искате да усетите красотата на розата и нейното излъчване, то не се чудете, а посетете Етнографски комплекс „ Дамасцена“ , с.Скобелево.

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 4 / 5. Брой гласове: 1

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки AdoBiz Мобилни Игри Игри за Телефон
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *