fbpx

Шуманов резонанс

Шумановият резонанс е трептение на йоносферата около земята, което е предизвикано от вътрешното магнитно ядро на земята и външното космическо време, т е. тя е една мембрана, която трепти и предпазва живота на земята. 

Целият живот на Земята е изграден на трептението на Шумановият резонанс , на който нормалните му стойности са 7,8 херца. Това е работната честота на клетките в човешката епифиза  на мозъка. На тази честота е изградена цялата биосфера на Земята. 

Единственото място в света, където се измерва Шумановият резонанс е космическата обсерватория в гр. Томск на Руската Федерация като резонанса на Шуман може да го проследите онлайн на адрес:  http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7   и http://sosrff.tsu.ru/?page_id=12 

На тези два адреса може в реално време да наблюдавате графика на Шумановият резонанс и неговата амплитуда.

От 2012 година се наблюдава повишаване на честотите на Шумановият резонанс от 7,8 херца  с удари до 200 – 250 херца. Сърдечният ритъм на Земята е нарушен и дестабилизиран, а за да стане това нещо трябва да има някой, който да го провокира, т.е. да наруши пулсациите на вътрешното ядро на Земята и външното космическо време или е налице гравитационално смущение в слънчевата система, което влияе и на Земята.

Вътрешното ядро на Земята е магнит, а за да бъде разстроен той някой по-голям магнит трябва да му въздейства.

Именно това въздействие нарушава и Шумановият резонанс.

Когато имаме пикове около 200 херца с продължителност, тогава имаме увеличена активност на вулканите и земетресенията. След такива удари винаги има земетресения с магнитуд над 5 по Рихтер.

До 2012 година Шумановия резонанс се е държал около 7,8 херца без големи скокове. Въпросът е кой провокира увеличаването му.

А отговорът е друг по-голям магнит от вътрешното ядро на Земята, който дестабилизира цялата слънчева система.

В слънчевата система навлиза друго тяло, която древните наричат планетата на Боговете.

Ако искате да усетите красотата на розата и нейното излъчване, то не се чудете, а посетете Етнографски комплекс „ Дамасцена“ , с.Скобелево.

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 3

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Посете онлайн магазина на Дамасцена: https://damascenashop.net/ кл.думи: козметика натурална козметика българска натурална козметика розова вода лавандулова вода борова вода розово масло лавандулово масло

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки Мобилни Игри Игри за Телефон
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници compureus компютри ит новини спа спа почивка spa спа хотел сватбен фотограф сватбен фотограф пловдив фотограф пловдив фотограф
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *