Третият секрет на Фатима

Секретите на Фатима според информацията изнесена ни от Ватикана са три на брой. Първият и вторият секрет касаят историята и развитието на човечеството между Първата и Втората световна война до атентата срещу папа Йоан Павел II извършен в Рим, Италия или така известен като опита за убийство на Папата.

През 1917 г. от месец май до месец октомври се явява Богородица на три деца- пастирчета и им дава информация, която те записват. Това се е случило край гр. Фатима, Португалия като очевидците на събитието тогава са били над  200 000 човека с явяване на Божията светлина.

Трите секрета на Фатима са дадени на човечеството да бъдат разкрити до 2000 година, а Ватикана разкрива първият, вторият и част от третият секрет на Фатима с енциклика – обръщение на папата към света от тогавашният папа Йоан Павел Втори.

Въпросът е защо Ватикана не разкри пред света пълното съдържание на третата част на пророчеството.

Ще ви дам една подсказка, като отговор:

Сегашният папа Франциск извърши специална молитва, като чете текстове от Апокалипсиса на св.Йоан от пета до дванадесета глава. Молитвата беше посветена на стогодишнината от пророчествата на Фатима и беше на  13.05.2017 г. Цифрата сто никак не е случайна, тъй като тя завършва исторически смисъла на предсказанието, а текстът на молитвата му визират текстове от Апокалипсиса на св.Йоан, които говорят за явяването на големия червен змей преди Апокалипсиса, който с явяването си разтърсва света и затъмнява небето.

В следващи статии ще ви запозная, защо небето е затъмнено и даже в селата не се виждат ясно звездите.

Изводът е че Ватикана мълчи и когато говорят за третия секрет на Фатима, те се молят с текстове от Апокалипсиса на св.Йоан.

За да видите красотата и почувствате свежестта  на планинския полъх посетете Етнографски комплекс „ Дамасцена“ с.Скобелево, общ. Павел баня.

Ела и виж!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *