Щитовидната жлеза – един от най-важните органи в човешкото тяло

За да работи и функционира правилно тази жлеза, тя се нуждае от химичния елемент йод, който човек набавя с тялото си или чрез хранителни добавки.

Искам да ви препоръчам мой стар изпитан метод, а той е следния:

Началото на септември е сезона на орехите. Задължително е в този период да ядете пресни орехи, които вие сами сте си ги набрали със зелените черупки около ореха.

Когато разчупите ореха ще видите, че ядката вътре е бяла, но най-голямата концентрация на йод е в зелената черупка на ореха.

Когато счупвате тази зелена черупка, добре е да си намажете с тази зелена черупка ръцете.Естествено за няколко дни, след това ще имате боядисани в тъмен цвят ръце. Колкото повече го правите това нещо, толкова по-добре е за вас, тъй като йода от обвивката на ореха влиза в тялото през кожата.

По този начин тялото се зарежда най-добре с химичния елемент йод, който му е нужен до следващата година, когато дойде време орехите отново да се берат.

В Централна България има много орехови градини и ако случайно пътувате за Етнографски комплекс „Дамасцена“ с.Скобелево, общ.Павел баня, то край пътя за комплекса ще видите орехови градини, където винаги може да си откъснете един орех със зелена черупка и да си намажете ръцете.

 

Ела и виж!

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки AdoBiz Мобилни Игри Игри за Телефон
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *