Посетихте ли Есенната Дамасцена

Скъпи приятели !
За тези от вас, които присъствахте на последното за този сезон представление организирано в амфитеатъра на Дамасцена, с.Скобелево, а именно моноспектакъла на Виктор Калев, искам да ви съобщя, че това беше последен спектакъл за този сезон в амфитеатъра, но тепърва може да очаквате още много други инициативи, които ще се състоят в Етнографски комплекс „Дамасцена“.
За отминалият спектакъл, който се проведе на 20.09.2019 г., може да кажем, че въпреки студеното време и вятъра, който създаваше впечатление, че как ли не Коледа е тук, то Виктор Калев направи така, че никой от присъстващите да не чувства студа и сгря по свой си начин сърцата на присъстващите.
Бяха изиграни всички негови роли от Шоуто на Слави.
Бяха изпълнени над 20 незабравими песни на най-известните български изпълнители. Колкото и странно да звучи, но „Шоуто беше под звездите в пълната си мощ“.
Самият той не веднъж разсмиваше публиката, заиграваше се с тях и им поднасяше с огромно вълнение своите скечове.
Завършека на вечерта беше неповторим и изпълнен с много вълнение. Многобройната публика въпреки студеното време беше на крака и заедно с Виктор Калев изпяха две невероятни песни, с които той още веднъж благодари на организаторите на това събитие, а именно ръководството на Етнографска комплекс „Дамасцена“ , както и многобройната публика, която възторжено ръкопляскаше и с невероятния дух на радостта и щастието искаха да чуят още и още изпълнения от Виктор Калев.
За тези от вас които поради една или друга причина нямахте възможността да присъстват,е може да ви уверим, че през следващия сезон може да очаквате още много вълнуващи изненади и страхотни изпълнители под звездния небосклон на Амфитеатъра „ Дамасцена“. Там точно под звездите може да очаквате наистина много звезди от България и от света.

Непропускайте събитията през следващия сезон, те ще бъдат направени за вас и само за вас.
Още веднъж да споменем, че всичко това което се случи в амфитеатъра на Дамасцена през този сезон, беше създадено и организирано от ръководството на Дамасцена с много любов и с огромно желание.
Да им пожелаем да продължават все така, защото посетителите имаме нужда от тях и от техните организационни умения.
А есента е вече факт!
Ако не сте посещавали Етнографски комплекс „ Дамасцена“ през есента, то тогава не сте се наслаждавали и на прекрасните цветове, в които е обагрен комплекса.
Предстоят още много слънчеви дни и ако още нямате план за почивните дни, които предстоят, то ние ви каним да посетите Етнографски комплекс „ Дамасцена“ и да усетите мириса на есента и да уловите есенните багри, които украсяват комплекса.
Ако не вярваш, Ела и Виж!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *