Зелена ли е зелената енергия?

От 2007 година насам в цял свят имаме увеличаване на производство на енергия от така наречените възобновяеми енергийни източници, може да ги разделим на два основни вида производство на електро енергия и производство на биогорива. Целта в производството на зелена енергия е да се произвежда енергия, която не замърсява околната среда.

Причината поради която в цял свят се увеличава производството на зелена енергия е стремежа на световните лидери и държави да намалят покачващата се температура на земята.

През последните сто години чрез изгарянето на нефт, въглища и други горива, въглеродните емисии, които бяха отделени в земната атмосфера нарушиха екологичното равновесие на планетата.

Тогава никой не мислеше да спасява планета, а целта беше да се печелят пари.

След като осъзнаха, че така не може повече, лидерите на света отвориха вратичката на зелената енергия. Казвам вратичката, а не широката врата. През тази вратичка вкараха технологии, които на пръв поглед не замърсяват околната среда и не оставят траен отпечатък върху природата. Много плодородни ниви бяха покрити фотоволтаични панели, които съдържат кадмий, стронций и други подобни химични елементи, които са радиоактивни.

Преди това бяха построени много водноелектрически централи, които нарушиха естествените речни корита и водни хабитати. Бяха построени биогазови електро централи с технология на ферментация, което отделя метан, а метанът е газ, който най-бързо покачва температурата на планетата.

На определени места бяха издигнати и вятърни централи, които най-малко засегнаха околната среда, тъй като те са най – щадящи и с едно малко изключение при тях,че при работа понякога могат да убият някоя птица, но това са много редки случаи.

Всички тези упражнения и имитации за спасяване на климата се прокарват с гръмки лозунги, като се използват технологии, които са контролируеми финансово от лидерите на света.

За мен лично използването на петрола и днешната зелена енергия имат основна цел финансови печалби.

Именно този егоизъм и жажда за печалба ще затрие света, защото егоистите не искат да дадат на човечеството достъп до живата енергия, която е свободна и безплатна.

Върху това е работил и Никола Тесла, който е доведен до банкрут от егоистите и се самоубива.

Енергията от нулевата точка ни е дадена благодарение на съществуващата гравитация, ако нямахме такава енергия, то небесните тела нямаше да се движат в Космоса.

Заради това много учени, които се занимават с изучаването на свободната енергия мистериозно изчезват. Егоистите не искат човечеството да разполага със свободна енергия.

Въпросът е защо?

А отговорът е елементарен и това се случва, заради контрола над човечеството. Този контрол който все още искат да упражняват върху човечеството на тях ще има струва скъпо, защото накрая няма да има нищо , а за нас остава факта, че няма да има планета на която да живеем.

Те го правят така защото те са си въобразили, че планетата е тяхна и могат да я управляват, както си пожелаят.

Тази година на срещата на Билдерберг  през май тази година в швейцарският град Монтрьо беше споменато, че климатът повече не могат да го контролират. А едно кресливо момиче в ООН каза, че : Физиката им е най-големият проблем.

Настина е така след като се натиска пружината на природата, то тя отвръща.

Предстои земята сама да се прочисти от егоистите и замърсителите и. Очаква се след това човечеството да ползва истинската зелена енергия.

Помнете: Когато зареждате колите си с гориво, ние участваме в процеса по ликвидация на земната биосфера, заради желанието на егоистите да контролират всичко и всички.

Ако искате да се насладите на един по-спокоен свят изпълнен с хармония и красотата, то посетете Етнографски комплекс „ Дамасцена“ с.Скобелево.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг / 5. Брой гласове:

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки AdoBiz Мобилни Игри Игри за Телефон
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *