Зелена ли е зелената енергия?

От 2007 година насам в цял свят имаме увеличаване на производство на енергия от така наречените възобновяеми енергийни източници, може да ги разделим на два основни вида производство на електро енергия и производство на биогорива. Целта в производството на зелена енергия е да се произвежда енергия, която не замърсява околната среда.

Причината поради която в цял свят се увеличава производството на зелена енергия е стремежа на световните лидери и държави да намалят покачващата се температура на земята.

През последните сто години чрез изгарянето на нефт, въглища и други горива, въглеродните емисии, които бяха отделени в земната атмосфера нарушиха екологичното равновесие на планетата.

Тогава никой не мислеше да спасява планета, а целта беше да се печелят пари.

След като осъзнаха, че така не може повече, лидерите на света отвориха вратичката на зелената енергия. Казвам вратичката, а не широката врата. През тази вратичка вкараха технологии, които на пръв поглед не замърсяват околната среда и не оставят траен отпечатък върху природата. Много плодородни ниви бяха покрити фотоволтаични панели, които съдържат кадмий, стронций и други подобни химични елементи, които са радиоактивни.

Преди това бяха построени много водноелектрически централи, които нарушиха естествените речни корита и водни хабитати. Бяха построени биогазови електро централи с технология на ферментация, което отделя метан, а метанът е газ, който най-бързо покачва температурата на планетата.

На определени места бяха издигнати и вятърни централи, които най-малко засегнаха околната среда, тъй като те са най – щадящи и с едно малко изключение при тях,че при работа понякога могат да убият някоя птица, но това са много редки случаи.

Всички тези упражнения и имитации за спасяване на климата се прокарват с гръмки лозунги, като се използват технологии, които са контролируеми финансово от лидерите на света.

За мен лично използването на петрола и днешната зелена енергия имат основна цел финансови печалби.

Именно този егоизъм и жажда за печалба ще затрие света, защото егоистите не искат да дадат на човечеството достъп до живата енергия, която е свободна и безплатна.

Върху това е работил и Никола Тесла, който е доведен до банкрут от егоистите и се самоубива.

Енергията от нулевата точка ни е дадена благодарение на съществуващата гравитация, ако нямахме такава енергия, то небесните тела нямаше да се движат в Космоса.

Заради това много учени, които се занимават с изучаването на свободната енергия мистериозно изчезват. Егоистите не искат човечеството да разполага със свободна енергия.

Въпросът е защо?

А отговорът е елементарен и това се случва, заради контрола над човечеството. Този контрол който все още искат да упражняват върху човечеството на тях ще има струва скъпо, защото накрая няма да има нищо , а за нас остава факта, че няма да има планета на която да живеем.

Те го правят така защото те са си въобразили, че планетата е тяхна и могат да я управляват, както си пожелаят.

Тази година на срещата на Билдерберг  през май тази година в швейцарският град Монтрьо беше споменато, че климатът повече не могат да го контролират. А едно кресливо момиче в ООН каза, че : Физиката им е най-големият проблем.

Настина е така след като се натиска пружината на природата, то тя отвръща.

Предстои земята сама да се прочисти от егоистите и замърсителите и. Очаква се след това човечеството да ползва истинската зелена енергия.

Помнете: Когато зареждате колите си с гориво, ние участваме в процеса по ликвидация на земната биосфера, заради желанието на егоистите да контролират всичко и всички.

Ако искате да се насладите на един по-спокоен свят изпълнен с хармония и красотата, то посетете Етнографски комплекс „ Дамасцена“ с.Скобелево.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *