ПРЕКРАСНА СТАТУЯ НА ЦАРИЦА БЕРЕНИКА В ДАМАСЦЕНА

Както е известно от историята царица Береника е втора съпруга на цар Севт III. Тя е с малоазийски произход. След смъртта на цар Севт , Береника поема властта в Одриското царство. 

В Етнографски комплекс Дамасцена, с.Скобелево още на самия вход ще ви посрещне величествената царица Береника, държаща роза в лявата си ръка, царствено стояща на престола си. Дясната и ръка леко е протегната, като на тази ръка има пръстен, на който е  изобразена малка змия – символ на вечната мъдрост. 

Дясната ръка леко е протегната напред, за да може посетителят да се поклони пред нея, да целуни ръката на царицата, заради това, че тя е там единствена и уникална майката продължител на царският род на династията на Севт, която до днес тази династия крепи съществуването на България.

Етнографски комплекс Дамасцена е единственото място в България, където ние може да се поклоним пред Нейно Величество Береника, истинската царица на България.

Тя ви очаква с нейната величествена осанка окичена с лавров венец – символ на победата и мира.

За да се докоснете и усетите истинското царско присъствие на царският род в България, то посетете Етнографски комплекс Дамасцена, там ще ви посрещне Береника , а до нея, като неин закрилник стои величествената статуя на цар Севт III.

Посети това място и почувствай величието на царският род.

Ела и Виж!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 1

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки AdoBiz Мобилни Игри Игри за Телефон
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *