Брекзит и икономическите последици от него

Британците доста отдавна се славят със своята империя, така наречена Велика Британия.

Те никога не са били част от Европейския континент и са се чувствали, като нещо което е близо до Европа. В края на този месец Великобритания ще напусне Европейският съюз без сделка, за да не плати компенсации на бюрократите в Брюксел.

Целият процес по напускането на Европейския съюз и всички юридически маневри, които Великобритания прави ще останат като пример за другите държави- как да напуснат Европейският съюз без да платят.

Британците със сигурност ще напуснат Европейския съюз в края на месеца и няма да платят нито пени на никой.

Причината за това излизане е много проста, защото Британската кралица не иска да се поклони на ядрото, което управлява Европейския съюз, а това е супер държавата Германия и Франция.

Кралицата винаги ще си запази своя лик върху британската лира, като икономически сега ще търгува свободно без ограничение с всички страни от британската общност, които са независима организация и са били част от империята на Великобритания и днес те са 53 независими държави, някой от тях са Австралия, Нова Зеландия, Индия, Южна Африка и други.

За Великобритания напускането на Европейския съюз е една нова възможност, която със сигурност ще им донесе икономически успех и разцвет.

Има един друг въпрос, а той е дали бюрократите от Брюксел ще реформират мозъците си. Според мен това е невъзможно, защото човек се възпитава до 7 годишна възраст и мисля, че много страни от Европейският съюз ще последват примера на Великобритания, като ще използват прийомите, които в момента Британия прави или излизане без сделка.

Между другото това излизане ще бъде записано и изучавано в учебниците по икономика и история, а от 01.01.2020 година всеки може да си тръгне от Европейския съюз по примера на Великобритания.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг / 5. Брой гласове:

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Посетете Етнографски комплекс Дамасцена и се насладете на уникално преживяване: https://www.damascena.net/ кл.думи: туризъм туризъм в българия България

Партньори: http://xn--80aaag4acjelengfug7a.com/ оригинални маратонки AdoBiz Мобилни Игри Игри за Телефон
Допълнителни линкове: изработка на уеб сайтове SEO оптимизация изработка на платформи изработка на лендинг страници
Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *