Брекзит и икономическите последици от него

Британците доста отдавна се славят със своята империя, така наречена Велика Британия.

Те никога не са били част от Европейския континент и са се чувствали, като нещо което е близо до Европа. В края на този месец Великобритания ще напусне Европейският съюз без сделка, за да не плати компенсации на бюрократите в Брюксел.

Целият процес по напускането на Европейския съюз и всички юридически маневри, които Великобритания прави ще останат като пример за другите държави- как да напуснат Европейският съюз без да платят.

Британците със сигурност ще напуснат Европейския съюз в края на месеца и няма да платят нито пени на никой.

Причината за това излизане е много проста, защото Британската кралица не иска да се поклони на ядрото, което управлява Европейския съюз, а това е супер държавата Германия и Франция.

Кралицата винаги ще си запази своя лик върху британската лира, като икономически сега ще търгува свободно без ограничение с всички страни от британската общност, които са независима организация и са били част от империята на Великобритания и днес те са 53 независими държави, някой от тях са Австралия, Нова Зеландия, Индия, Южна Африка и други.

За Великобритания напускането на Европейския съюз е една нова възможност, която със сигурност ще им донесе икономически успех и разцвет.

Има един друг въпрос, а той е дали бюрократите от Брюксел ще реформират мозъците си. Според мен това е невъзможно, защото човек се възпитава до 7 годишна възраст и мисля, че много страни от Европейският съюз ще последват примера на Великобритания, като ще използват прийомите, които в момента Британия прави или излизане без сделка.

Между другото това излизане ще бъде записано и изучавано в учебниците по икономика и история, а от 01.01.2020 година всеки може да си тръгне от Европейския съюз по примера на Великобритания.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *