Щo е то винтови въздушни компресори

Винтовите компресори са най-многобройната група предтавители на ротационни компресори за въздух. Те нагнетяват газове посредством механизъм с два срещуположно въртящи се винта. Общото за всички винтови компресори е, че са с изключително високата ефективност при нагнетяване на газове до 24 бара. 

Предимства на винтовите компресори?

Много са предимствата от употребата на винтови компресори. Безспорно те са с високата ефективност, надеждност и дълъг живот на работа. Дори имат възможността за непрекъсната работа. Подробно за преимуществата на системите от категория Винтови компресори:

1. Ефективност и надеждност – използването на винтови компресори е гаранция за висока ефективност и надеждност при работа, давайки отлични резултати за вашия бизнес. Тези компресори притежават изключителна ефективност при нагнетяване на въздух до 24 бара. Това ги прави незаменими в промишлените предприятия. Използват се за големи хладилни цикли като охладители или за системи със сгъстен въздух за работа с инструменти, задвижвани с въздух като отбойни чукове, гаечни ключове и винтовери.
2. Дълъг живот във времето – тази характеристика е важи в пълна сила за маслените винтови компресори. Едновременното компресиране и смазване на винтовата двойка поддържа функционалността на машината. Последното ви гарантира използването на закупените винтови компресори за дълъго време.
3. Непрекъсната работа – винтовите компресори не съдържат клапани или други части, които са предпоставки за дисбаланс и аварии. Това ги прави подходящи за постоянна експлоатация (24 / 7), необходима в бизнеса. Инвестицията във винтови компресори е удачна и увеличава дейността на вашия бизнес.Най-добрите компресори в областта на сгъстения въздух, разнообразие на компресорно оборудване и цялостно решения за сгъстен въздух ще намерите само при оторизиран дистрибутор за доставка и сервиз на въздушни компресори.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звездите, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този пост!

Кажете ни как можем да подобрим този пост?

Сподели това с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *